Stralend Mooi de feestdagen tegemoet!

feestmode.jpg

Voel jij ook al de herfst in de lucht? Als je de winkels binnenstapt, komt de herfst je tegemoet! Alle boetiekjes hangen vol met de nieuwe herfst- en wintercollectie. Heel mooie kleuren en stoffen zijn er voor dit najaar! In tegenstelling tot andere jaren hangt er nu echt veel kleur in de rekken. Zoals okergeel bijvoorbeeld. Als ik dan op vooronderzoek ga, zie ik al die dames kledij in deze kleur passen, maar okergeel is echt geen gemakkelijke kleur. Lang niet alle vrouwen staan mooi met okergeel!

Nu … eens de herfstcollectie in de winkels hangt, duurt het niet lang meer of het is al Kerst 😊.  Misschien vind je het overdreven van mij om daar al over na te denken, maar als je er zeker van wil zijn dat je de perfecte outfit hebt tegen de eindejaarsperiode, is het in de komende weken echt wel de perfecte timing om op shopping tocht te gaan! Zoals je zelf ook wel weet gaat de tijd heel snel! Bovendien is het nu ook een prima periode om een perfecte outfit te scoren. Alle winkels hangen vol, rekken zijn gevuld, alle collecties zijn binnen.

·         Geeft het je al stress bij de gedachte welke outfit je gaat dragen? Of hoe je jouw make-up gaat aanbrengen?

·         Misschien ga je zelfs niet naar feestjes of probeer je er tussenuit te muizen omdat je niet zeker bent over je uiterlijk?

·         Twijfel je heel erg als je iets past of je er wel mooi mee staat? Of blijf je eindeloos passen zonder met iets nieuws thuis te komen?

Wel dat hoeft helemaal niet! Ik help je om Stralend en zelfzeker de feestdagen tegemoet te gaan!

Ik ben Kristien en ik help vrouwen van 40 jaar en ouder heel graag verder!

Ik begrijp jou! En ik heb goed nieuws voor jou want je kan er iets aan doen en ik help je daar graag mee! Ooit voelde ik mij ook heel onzeker over mijn uiterlijk… Ik heb zelf ook geen perfecte maten en heb daar heel lang mee geworsteld. Ik droeg dan ook heel veel zwart omdat ik dacht dat het mij dan slanker maakte. Ik dacht ook dat ik goed bezig was met mijn korte botjes en gekleurde panty’s maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Door mezelf te verdiepen in het kleur- en stijladvies ontdekte ik dat je er heel mooi kan uitzien door je te kleden in de kleuren en snit die best bij je passen en je make-up aan te passen aan jouw leeftijd. Je hoeft geen ideale maten te hebben om er goed uit te zien.  Ik weet ondertussen van mijn klanten dat als je al die aanpassingen doet je zal stralen én de complimentjes niet zullen uitblijven!

" Onderschat het effect van een bezoek aan 'Stralend Mooi' niet: je wandelt buiten als een ander mens! Weten welke kleuren je flatteren en welke make-up hierbij past, het geeft toch een boost aan je zelfvertrouwen! Kristien wijdde ons in in de 'kleurenwereld' en dat mag je heel letterlijk nemen. Er ging een nieuwe wereld voor ons open! Ook het stijladvies heeft ons een heel andere kijk gegeven op onze manier van kleden. Ik ga met een andere bril shoppen nu ... en dat heeft duidelijk resultaat. Complimentjes blijven niet achter over mijn kledij ... een aanrader!"

Je hoeft geen grootse dingen te doen maar met kleine ingrepen en de nodige truukjes zorgen we ervoor dat dit eindejaar de complimentjes niet zullen uitblijven.

Ik nodig je uit voor een superleuke workshop waardoor je de komende eindejaarsfeesten vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan!

Doe je mee? Schrijf je dan hier in!

Wat gaan we doen?

·         Kleuradvies

·         Stijladvies

·         Feestmake-up advies

·         Shoppen

We gaan samen op zoek naar de perfecte kleur die bij je past en naar die pasvorm van kleding die jouw vrouwelijke vormen meest tot zijn recht doet komen. Bovendien werken we jouw look af met een aangepaste feest make-up waar jij je goed bij voelt!

 Hoe gaan we dat doen?

KLEURADVIES

We gaan tewerk in kleine groepjes. Eerst gaan we op zoek met welke kleuren je best staat en tot welk seizoenstype je behoort. Dit doen we door het overlopen van een vragenlijst die we samen bespreken. Je wordt ook voor de spiegel gezet en via een quickscan gaan we zien wat jouw kleuren zijn om in te stralen.

STIJLADVIES

Daarna bekijken we welk figuurtype je hebt en welke kledij jouw positieve punten extra in de verf zetten en jouw minzones camoufleert. We gaan op zoek naar de stijl die best bij jou past!

FEESTMAKE-UP

Eens we weten welk figuurtype je heb, welke stijl en kleuren jou best staan leer ik je tips en trics om een naturelle feest make-up toe te passen. Misschien heb je wel wat vermoeidheidstekenen die je wil wegwerken of wat roodheid in jouw huid? Ik leer je stap voor hoe je dit best aanpakt en welke kleuren oogschaduw en foundation best bij jou passen en we zoeken een feestelijke make-up look waarin jij je goed voelt.

 SHOPPEN

Als we jouw topkleuren kennen en jouw figuurtype en je kent de kneepjes van de make-up goed, gaan we een perfecte outfit shoppen! Je hebt recht op shopping assistentie.

 Waar?

Papo Mode, Mechelbaan 487, 2580 Putte

 Wanneer?

Zaterdag 9 november van 10 u tot 16 u.

 Prijs?

€99 per persoon, outfit is niet inbegrepen in deze prijs. Er bestaat een mogelijkheid om je make-up tasje aan te vullen.

 Ik wil er heel graag voor zorgen dat jij de komende feestdagen Stralend tegemoet gaat en met de nodige fierheid op jezelf 😊

Ik ben Kristien en ik vind het ontzettend belangrijk dat vrouwen en vooral leeftijdsgenoten zich goed voelen in hun vel en het is mijn missie om te laten zien dat dit met heel kleine aanpassingen kan gebeuren. Je hoeft jezelf hiervoor helemaal geen pijn te doen en het is echt een kleine investering waardoor je jezelf beter gaat voelen!

 Doe je mee?

Schrijf je dan hier in!

 

Hoe kijk jij naar jezelf in de spiegel?

Hoe kijk je naar jezelf in de spiegel?

Afgelopen vrijdag hadden we een make-up workshop. Altijd gezellig een groepje dames bij elkaar brengen die met make-up iets willen bijleren! En geloof mij vrij ondertussen heb ik na al die jaren al heel wat van deze workshops mogen geven 😊 Ik vind het ook ontzettend leuk om vrouwen met elkaar in verbinding te brengen en via zo’n workshop gaat dat vanzelf.

En telkens gaat het op deze manier… de vrouwen komen gejaagd binnen want ze hebben die dag al van hier naar daar gehold… komen op de workshop en moeten eerst echt “landen” en “luchten”… Ze  vertellen honderd uit over wat ze die dag al allemaal gedaan hebben of moeten doen hebben… over de vervelende dingen die ze die dag al hebben meegemaakt… en als ze zich dan neerzetten dan staat er ook een spiegel op de tafel… Juist ja!

En het eerste wat ze dan doen is in de spiegel kijken en zeer streng zijn voor zichzelf! En geloof mij vrij dat gaat zo elke keer!

“Amai hoe zie ik er nu uit!”

“Goh wat is dat … daar is niks meer aan te doen!”

“Amai ik ben oud geworden!”

“Goh heb ik zoveel rimpels!”

“Amai dat is hier hopeloos!’….

En zo kan ik nog een hele lijst aanvullen! Ik vind het frappant dat dit elke keer weer gebeurt. Ik confronteer hen er ook telkens mee en begin ook altijd mijn workshop met te zeggen dat iedereen stralend mooi is ongeacht welke leeftijd of welke maten je hebt ongeacht of je nu make-up draagt of niet.

Dan vraag ik altijd om een selfie te maken, niet om te publiceren (dat mag natuurlijk) maar gewoon voor henzelf! Ook dit wordt met de nodige commentaren steeds onthaald. Maar als ik dan zeg dat dit louter voor henzelf is en dat we na afloop nog één maken om het resultaat beter te zien, doet iedereen wel mee.

Wat is het doel van zo’n workshop?

Tijdens de workshop leer ik stap voor stap hoe je -die voor jou storende minpunten- met kleine truukjes kan wegwerken. Je hoeft hier echt geen visagiste voor te zijn! Met kleine ingreepjes en rekening houdend met waar jij je goed in voelt, doorlopen wij alle stappen om een naturelle dag make-up aan te brengen.

En het is heel mooi om te zien en telkens gebeurt het weer … maar tijdens het verloop van die workshop zie ik het zelfvertrouwen bij iedereen toenemen! Elke vrouw heeft zo haar issues… en elke vrouw is gefixeerd op iets anders in haar gelaat dat haar stoort… ook al ziet de rest van de groep dit niet, iedereen ergert zich wel ergens aan.

Het is dan ook fijn dat je er met kleine aanpassingen iets aan kan doen waardoor je je beter gaat voelen en dus meer gaat stralen en meer zelfzeker wordt. Na afloop eindigen we terug met het nemen van een selfie.

Het verschil voor en na is ongelooflijk! Geloof mij vrij! Je straalt na afloop en je kan jezelf terug bekijken in de spiegel … en ook al heb je make-up op je kan jezelf weer “bekijken” en ontdekt weer hoe mooi je werkelijk bent!

En dat is nu net mijn missie! Om jou te laten inzien dat je mooi bent met of zonder make-up! Om jou zekerder te laten voelen van jezelf. Ik was vroeger ook ontzettend streng voor mezelf en onzeker over mijn uiterlijk maar door zo kritisch te zijn op jezelf word je alleen maar ongelukkig en kan je niet meer vanuit je kracht stralen.

En als je jezelf beter voelt door hier en daar van een potje te smeren daar is echt niets mis mee en ook veel gezonder dan plastische ingrepen te laten uitvoeren.

Binnenkort lanceer ik een speciaal evenement hoe je stralend mooi de feestdagen tegemoet kan gaan en hoe je kleine aanpassingen kan doen met make-up, verzorging en kledij om te stralen met de feesten.

Doe jij mee? Hou vooral mijn pagina in het oog voor meer informatie 😊

Of wil je al eens kennismaken met de make-up of met mij? Kom dan op 19 oktober langs op de Stralend Mooi Sfeerdag tussen 10 en 19 u! Meer info hierover vind je bij Mijn Evenementen op de Stralend Mooi Facebookpagina!

Wie ben ik?

Kristien 1 jaar.jpg

Deze foto wil ik heel graag met jullie delen. Het is een foto genomen in 1970 op vakantie in Frankrijk. Dit ben ik als 1-jarige peuter met een lippenstift van mijn mama. Hier kon ik mij als peuter uren bezighouden! Dopje eraf doen, draaien en dan komt er zo’n gekleurd staafje uit waar je nog mee kan verven ook! Waauw! Interessant 😊 en terwijl ik daarmee bezig ben, moet ik natuurlijk ook nog een hele uitleg kunnen geven 😊

Maar waarom vertel ik dit nu eigenlijk? In het kader van een opdracht voor een opleiding “Meer zichtbaarheid op social media” gegeven door Marijke Hermans van Vertelpunt, wou ik even stilstaan bij mezelf en vooral bij hoe ik was als kind.

Tijdens de laatste wandeling met mijn vader hadden we het over mijn jonge kinderjaren. Ik vroeg hem hoe hij mij zou omschrijven terugdenkend aan mij vanaf mijn peutertijd.

Papa omschrijft me onmiddellijk als avontuurlijk, experimenterend en niet bang om iets nieuws te proberen... Een heel mooi compliment moet ik zeggen 😊

Hij vertelde me ook dat er op ons terras heel wat shows gegeven werden door mij en mijn vriendinnen en dat ik het allemaal regisseerde. Dat was ik eigenlijk al wel vergeten 😊 Wat ik nog wel weet, is het volgende… mijn overgrootmoeder verbleef in het rusthuis hier in het dorp en om haar en de andere bejaarden wat kleur in het leven te brengen, organiseerde ik samen met mijn vriendinnen voor de bejaarden een heuse show. Het was een middag vullend programma: we traden op voor hen met dansjes en zongen liedjes uit hun jeugd, we hadden mooie bloemen in crêpepapier gemaakt voor elke aanwezige als aandenken, … Mijn overgrootmoeder was zo fier als een gieter op ons en ik werd zo warm van al die blije gezichten! Ik vergeet nooit de blik in haar ogen en het plezier dat deze mensen die namiddag hadden! Heerlijk was het om anderen een goed gevoel te geven.

Als ik er nu op terug kijk of over nadenk, is het eigenlijk dankzij onder andere de 3 kwaliteiten die mijn vader had genoemd, dat ik Stralend Mooi heb opgericht!  Ik kan het nog steeds goed uitleggen 😊, hou van avontuur en vind het heel boeiend om mij steeds persoonlijk te ontwikkelen.  

Met Stralend Mooi op te richten, heb ik het gevoel dat ik zinvol kan bezig zijn en kan ik mijn kwaliteiten die ik van kindsaf bezit volledig aan bod laten komen. Met het opgroeien en volwassen worden, was ik er een hele tijd van vervreemd en ook van mezelf. Maar door enkele jaren geleden in een zware burn-out terecht te komen, kwam ik er terug mee in contact en heb ik mezelf terug leren kennen… Het is mijn passie om activiteiten te organiseren en vrouwen samen te brengen, om vrouwen te helpen om zich zelfzekerder te voelen en om kleur te brengen zowel in mijn eigen leven als dat van anderen.

Ik kan jou alleen maar aanraden om hetzelfde te doen! Leef je eigen leven en gebruik die talenten van je! Van zodra je dat doet, leef je vanuit je hart en dat maakt het leven alleen maar aangenamer 😊