Ben jij iemand die altijd is blijven zweren bij blauwe mascara en eyeliner? Gebruik jij de juiste foundation? Ken jij ze nog de dames die hun foundation twee tot drie tinten donkerder dan hun eigen tint gebruikten en eindigden met een donkere rand aan hun kin? Zit je vast in jouw make-up routine en doe je al jaren hetzelfde? Of heb je nooit make-up gebruikt omdat je niet weet hoe het te gebruiken? Wist je dat je met kleine inspanningen heel wat resultaten kunt boeken bij een rijpere huid en dat je er zelfs enkele jaren jonger kan uit zien?

Tijdens een make-up workshop begeleid ik je stap voor stap en door het proces. Je leert van begin tot eind hoe je een dagelijkse naturelle make-up kan aanbrengen zonder er overdreven opgetut uit te zien.

Ik werk in kleine groepjes van maximum 6 personen zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en er voldoende tijd en ruimte is om iedereen de aandacht te geven die je nodig hebt! Ben je meer op je rust en privacy gesteld? Geen probleem daar heb ik ook een oplossing voor. Dan kan je alleen of met een vriendin een privé workshop volgen.

Je kan je echt zekerder in je vel voelen met make-up en toch nog een natuurlijke uitstraling hebben!

Prijs per persoon voor een groepsworkshop (6 deelnemers): €35 inclusief welkomstdrankje.

Prijs per persoon voor een privé workshop: €47 inclusief welkomstdrankje.

Wil je graag zo'n workshop organiseren onder vriendinnen, zussen, buren, collega's,... ? Dat kan ook! Hiervoor neem je best even contact met me op.

Een feestje of huwelijk nabij? Ook hier kan ik jou helpen met een natuurlijke make-up make-over!

Heb je een feest in het vooruitzicht maar weet je niet goed hoe je aan jouw make-up moet beginnen? Laat je het liever over aan mij? Dat kan natuurlijk ook!

Een natuurlijke make-up voor een feestje kost €35 per persoon.

Een natuurlijke bruidsmake-up kost €65 voor de bruid en €25 per persoon voor de naasten van de bruid. In deze prijs zit een proefmake-up inbegrepen.

Hou je van lekkere geuren en vind je het bovendien leuk om geuren te ontdekken die perfect bij jou passen? Vind je het moeilijk om een geschikt parfum te vinden? Tijdens een parfumdegustatie ontdek je hier alles over. Ontdek ook welk parfum het best past bij jouw kleurentype en krijg persoonlijk advies.

Parfums.jpg

Krijg jij het ook op jouw heupen als je een parfumerie binnen wandelt en al die geuren komen op jou af? Neem jij graag de tijd om geuren te testen? Wil jij graag meer leren over parfum en wat het verschil is tussen een eau de parfum en een eau de toilette ?
Wil jij weten hoe een parfum is opgebouwd en wat topnoten, hartnoten en basisnoten in een parfum zijn? Weet jij hoe je een parfum best test? Hoe bewaar jij jouw favoriete geur best?

Op al deze en andere vragen krijg je een antwoord tijdens een parfumdegustatie en ook heel wat praktische tips en achtergrondinformatie.
Samen ontleden we een dames- en een herengeur en ontdekken we welke ingrediënten en aroma’s in de geur zitten.
Na de informatie sessie is er een praktische geurronde waarin iedereen zijn eigen geur pallet op zijn eigen tempo kan ontdekken en uittesten en je krijgt persoonlijk advies bij jouw keuze.

Wil je graag zo’n originele workshop organiseren bij jou thuis of bij Stralend Mooi? Neem gerust even contact met me op!

Prijs per persoon: €30. Minimum aantal deelnemers: 6 personen.


Ben je op zoek naar een nieuw parfum maar wil je graag onze geuren in alle rust op eigen tempo ontdekken? Dat kan ook tijdens een individueel geuradvies. Wil je hier graag meer over weten? Neem gerust contact met me op!

Zeker een aanrader!

“Gisteren een toffe make-up workshop gevolgd bij Kristien. Heel aangename en enthousiaste dame. Veel goede tips gekregen en heel behulpzaam. Zeker een aanrader ”

— J.A.

 

Gallery

 
A perfume is something which is invisible and yet an unforgettable accessory.