Kleurenanalyse

Wist je dat je met kleur heel veel kan bereiken? Door het dragen van de juiste kleuren waarin jij je goed voelt, zal je zelfvertrouwen alleen maar toenemen. Ik neem een kleurenanalyse bij je af en ga met jou op zoek naar jouw topkleuren waar jij je Stralend Mooi in voelt!

In een kleurenanalyse bekijken we eerst tot welke van de 4 basisseizoenen je behoort : lentetype, zomertype, herfsttype en wintertype en daarna bepalen we het subseizoen. Je krijgt een kleurenpaspoort (met 48 individuele kleurenstalen) met de juiste kleuren die precies bij je passen + een selectie van jouw topkleuren! Make-up advies, advies over juwelen, hoofddeksels en brilkleur komen eveneens aan bod. Een kleurenanalyse duurt ongeveer 2,5 uur per persoon.

Kostprijs: 125 euro per persoon inclusief kleurenpaspoort en welkomstdrankje. Kom je samen met een zus, collega, vriend(in) dan krijg je beiden 5€ korting en betaal je 240€ samen.

Garderobeplanning

garderobeplanning.jpg

Heb jij nood om jouw kleerkast eens grondig uit te sorteren maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Wist je trouwens dat 30% van wat in onze kast hangt niet gedragen wordt?

  • Hangt je kleerkast helemaal vol, maar heb je niets om aan te trekken? Of draag je steeds hetzelfde? We bekijken samen wat er in jouw kast ontbreekt en zien hoe we gemakkelijk een nieuwe outfit kunnen samenstellen.

  • Heb je het moeilijk om kleding te combineren? We bekijken welke outfits je flatteren en hoe je ze onderling kan combineren.

  • Kan je moeilijk iets weg doen? We bekijken samen wat je best kan wegdoen, maar uiteraard beslis jij zelf of je zaken weg gooit of niet.

  • Hangen er wel wat miskopen in jouw kast? Kleding die je nooit niet draagt? We bespreken hoe je in de toekomst ervoor kan zorgen dat je geen miskopen meer doet.

Ik help je graag verder en we duiken samen je kleerkast in. Een garderobeplanning duurt 3 uur.

Garderobeplanning kost €125 (vervoersonkosten tot 30 km gratis, anders €0,35/km).

Workshop kleur

Workshop kleuradvies

Wil je wat tijd in jezelf investeren en eens iets anders doen samen met je vriendinnen, zussen of collega's? Dat kan! Organiseer een workshop met kleurenanalyse en ontdek samen op een gezellige manier welk seizoenstype je bent. Het enige wat je moet doen, is zorgen dat je met minimum 5 personen bent (inclusief gastvrouw). Je ontvangt als gastvrouw de kleurenpaspoort met 48 kleurenstalen t.w.v. 35 € gratis.

Een analyse kost 50 € p.p. exclusief kleurenpaspoort. Iedereen wordt persoonlijk geadviseerd en krijgt de mogelijkheid om een kleurenpaspoort aan te kopen. Een paspoort kost 35€ per stuk.  Een éénmalige investering die je heel wat ellende in de kleedkamer bespaart!

Vervoersonkosten: <30 km: gratis, anders €0,35/km.

Queen for a day is een verwendag waar jij in het middelpunt staat en even alle dagelijkse beslommeringen mag vergeten! In alle sereniteit en met respect voor jouw eigenheid beleef je de dag van jouw leven!
Wij geven jouw individueel kleur- en stijladvies. Je krijgt van ons een nieuw kapsel en een make-up make-over en als kers op de taart vereeuwigen we jouw dag met een fototshoot!

Deelname kost €249 per persoon inclusief adviezen, kleur- en stijlpaspoort, kapsel, make-up make-over, fotoshoot, lunch en drank.

 

Man en vrouw stralen samen

Man en vrouw stralen samen.png

Stijladvies

Wist je dat stijladvies minstens even belangrijk is als een kleurenanalyse? Vaak voelen vrouwen zich niet goed in hun vel en zijn ze gefixeerd op hun minpunten. Wil jij weten welk figuurtype je hebt? Ik bekijk het graag met je maar vooral ook hoe je jouw sterke punten kan accentueren en jouw mindere punten kan verdoezelen? We zorgen ervoor dat jouw figuur optimaal in de kijker wordt gezet en gaan op zoek naar een kledingstijl die best bij je past! Je wordt eerst opgemeten en we bepalen jouw type. Dan krijg je heel veel tips en informatie over de do’s en dont’s. We bepalen ook jouw gelaatsvorm en bekijken welk kapsel en bril best past bij jouw gelaat. Je krijgt ook advies over accessoires die best bij je passen. Dit gaat van de dikte en grootte van juwelen, tot schoeisel en handtassen. Een stijladvies duurt ongeveer 2,5 uur.

Kostprijs: 125€ per persoon inclusief stijlpaspoort inclusief welkomstdrankje. Kom je samen met een vriendin, dochter, collega dan krijg je beiden €5 korting.

Personal shopping

Personal shopping.jpg

Heb je een hekel aan winkelen?

  • Weet je niet waar je moet beginnen om de winkels te vinden die bij jou passen?

  • Wil je gewoon tijd winnen bij het winkelen en efficiënt te werk kunnen gaan?

  • Wil je professioneel en objectief advies in de paskamer?

  • Wil je eens iets helemaal anders proberen en uit je comfortzone stappen?

Ik wil je graag helpen om shoppen terug leuk te vinden!

Ik stuur je vooraf een vragenlijst om te weten te komen welk type persoon jij bent, welk figuur je hebt, wat je budget is en waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens bespreken we deze.

Tijdens de personal shopping help ik je de juiste kleding uit te pikken en leer ik je ook hoe je in de toekomst efficiënt kan winkelen, zodat je het de volgende keer misschien ook zonder mij kan.

Personal shopping duurt 3 uur en kost €125 (vervoersonkosten tot 30 km gratis, anders €0,35/km).

Workshop Stijl

Workshop Stijladvies.jpg

Wil je wat tijd in jezelf investeren en eens iets anders doen samen met je vriendinnen, zussen of collega's? Dat kan! Organiseer een workshop met stijladvies en ontdek samen op een gezellige manier welk figuurtype je hebt en hoe je je pluspunten nog extra kan accentueren. Het enige wat je moet doen, is zorgen dat je met minimum 5 personen bent (inclusief gastvrouw). Bovendien ontvang je als gastvrouw het stijlpaspoort t.w.v. 25 € gratis.

Een analyse kost 50 € p.p. exclusief stijlpaspoort. Iedereen wordt persoonlijk geadviseerd en krijgt de mogelijkheid om een stijlpaspoort aan te kopen. Een stijlpaspoort kost 25€ per stuk. Een éénmalige investering die je heel wat ellende in de kleedkamer bespaart en ervoor zal zorgen dat miskopen tot het verleden horen!

Vervoersonkosten: <30 km: gratis, anders €0,35/km.

Workshop Spelen met Kleur

Spelen met kleur.png

Laat je onderdompelen in de boeiende wereld van kleuren!
Het is altijd goed om voor jezelf te bepalen wat je uit wilt stralen. Kies je voor een combinatie met meer contrast, zodat het wat spannender wordt. Of ga je liever voor meer rust en harmonie in je kleurgebruik?
Beide zijn afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en stijl.
Welke kleurcombinatie zou jij willen uitproberen?
Krijg inzicht in verschillende combinaties en wat die betekenen voor jouw uitstraling!

 
 

Wil je graag samen als koppel een leuke dag doorbrengen bij Stralend Mooi? Bezorg je een ganse dag met alle aandacht enkel en alleen voor jullie!

In de voormiddag bekijken we tot welk van de 4 seizoenstypes jullie behoren om vervolgens het subtype te bepalen. We leggen de kleurdoeken en zoeken jullie topkleuren uit. Jullie krijgen elk een kleurenpaspoort met 48 uitneembare kleurenstalen. Mevrouw krijgt hier ook nog make-up advies bij.

Na een lunchpauze bij Stralend Mooi of in de buurt bepaal ik jullie figuurtype en leren jullie alle kneepjes om jullie plusmunten extra te accentueren en jullie minzones te camoufleren. Jullie krijgen elk een individueel stijlpaspoort.  Een man/vrouw dag duurt 6 uur en kost 399€/koppel. Na deze dag ben je volledig gerestyled en kan je de rest van jouw leven het advies toepassen. Een éénmalige investering in jezelf dat je op termijn veel kosten gaat besparen en het shoppen veel gaat vergemakkelijken.