Zeitgard verjongingsprogramma

Huidverjonging… ben jij hier mee bezig? Of vind je dat men jou maar moet nemen zoals je bent? Ik heb hier zeker begrip voor en ben van mening dat iedereen mooi is zoal hij is! Maar het is toch leuk dat je met kleine aanpassingen jouw huid kan verzorgen en er langer jong blijft uit zien? Zelf sta ik ook geen uren voor de spiegel en ik ben ook geen fotomodel, maar ik draag wel zorg voor mezelf en mijn uiterlijk! Wist je dat Stralend Mooi een volledig concept biedt om huidveroudering tegen te gaan zowel van binnenuit als van buiten uit?

De buitenkant behandelen we via gespecialiseerde apparaten en aangepaste crèmes. De binnenkant kan aangepakt worden met een nieuw en revolutionair voedingssupplement het 5-in-1 Beauty Elixir.

Zeitgard behandeling met foto’s voor en na

Voor de behandeling Na de behandeling

De Zeitgard anti-aging behandeling bestaat uit een gelaatsreiniging met een dieptereinigingstoestel en aansluitend een gelaatsbehandeling met het Zeitgard anti-aging apparaat. Op de toestellen zijn aangepaste crèmes en gels afgestemd. Door regelmatig je huid op deze manier te behandelen krijg je dezelfde resultaten als bij een Botox inspuiting, alleen is deze manier van huidverjonging veel gezonder. Het consequent gebruik van de apparaten en aangepaste crèmes doet jou er enkele jaren jonger uit zien! Je hoeft hiervoor geen dure chirurgische ingrepen laten uitvoeren. En daar ben ik zelf het levende bewijs van... De foto links hieronder is van 4 jaar geleden, de foto rechts is een recente. Let vooral op de stevigheid van mijn huid en de rimpels aan mijn ogen, nek en mijn kin. Oké ze zijn niet helemaal weg maar het verschil is toch wel duidelijk zichtbaar niet?

Wil jij er ook enkele jaren jonger uit zien en kennis maken met ons gamma? Wil je zelf graag eens een Zeitgard behandeling en de weldaad van zo’n behandeling ervaren? Contacteer mij en ik help je hiermee graag verder. Een volledige Zeitgard behandeling met aangepaste crèmes kost €47 per persoon. Er bestaat ook de mogelijkheid om de toestellen aan te kopen zodat je de behandelingen zelf thuis kan uitvoeren, maar dat is zeker geen must.

Drink jezelf (nog) mooier

Wil jij graag een jeugdige uitstraling met minder rimpels? Wil je graag een zuivere huid zonder irritatie? Wil je graag een sterk lichaam zonder cellulitis? Wil je graag sterk en glanzend haar en sterke, gezonde nagels? Wel het revolutionaire 5-in-1 Beauty Elixir vervult al deze schoonheidswensen in één keer! Met één drankje per dag activeert een uniek complex de schoonheidsprocessen in het lichaam en beschermt ons preventief tegen de belangrijkste oorzaken van veroudering.

Dit elixir is een uniek complex dat tweevoudig werkt: enerzijds zorgen actieve bestanddelen om huidveroudering tegen te gaan. Dat gebeurt door de collageenpeptiden (2,5 g) en de hyaluronzuur (50 mg), koper, zink en 9 hooggeconcentreerde vitamines die in het product zitten. Anderzijds werkt dit supplement ook preventief naar huidveroudering toe. Hiervoor zorgen Aloe Vera gel, bloedsinaasappelextract, bosbessenextract, rozewortelextract en groene thee extract. Kortom een natuurlijk supplement dat ervoor zorgt dat we een jeugdige uitstraling blijven behouden! Meer achtergrondinformatie over dit product vind je in de brochure.