Oct
19
10:00 AM10:00

Sfeerdag Stralend Mooi

5 jaar social media post.png

Dit jaar blazen wij 5 kaarsjes uit! Dat laten we zomaar niet voorbij gaan...
Daarom nodig ik je uit op de Stralend Mooi sfeerdag op 19 oktober.
Tussen 10 en 19 u kan je komen snuisteren en van de gezellige sfeer komen proeven.

Op het programma staan:
- Kennismaking met de nieuwe modetrends en de herfst- en winterkleuren.
- Ontdekking van de nieuwe collectie wintersjaals met demonstratie van knooptechnieken.
- Informatie over kleur- en stijladvies + de activiteitenkalender van het najaar.
- De herfst inzetten met het juiste parfum.
- Testen make-up en kennis maken met de herfstkleuren.
- Hoe kan je je huid optimaal beschermen in de winter?
- Kennismaking met het nieuwe verjongingsprogramma.
- Aanbod om op een natuurlijke manier de herfst en winter gezond door te komen.
- Een hapje en een drankje voor elke bezoeker.
- Mooie aanbiedingen en een gratis kleurenanalyse te winnen bij aankoop van min. €35.

Interesse? Kom gerust een kijkje nemen!

View Event →
Nov
9
10:00 AM10:00

Stralend Mooi de feestdagen tegemoet!

feestmode.jpg

Voel jij ook al de herfst in de lucht? Als je de winkels binnenstapt, komt de herfst je tegemoet! Alle boetiekjes hangen vol met de nieuwe herfst- en wintercollectie. Heel mooie kleuren en stoffen zijn er voor dit najaar! In tegenstelling tot andere jaren hangt er nu echt veel kleur in de rekken. Zoals okergeel bijvoorbeeld. Als ik dan op vooronderzoek ga, zie ik al die dames kledij in deze kleur passen, maar okergeel is echt geen gemakkelijke kleur. Lang niet alle vrouwen staan mooi met okergeel!

Nu … eens de herfstcollectie in de winkels hangt, duurt het niet lang meer of het is al Kerst 😊.  Misschien vind je het overdreven van mij om daar al over na te denken, maar als je er zeker van wil zijn dat je de perfecte outfit hebt tegen de eindejaarsperiode, is het in de komende weken echt wel de perfecte timing om op shopping tocht te gaan! Zoals je zelf ook wel weet gaat de tijd heel snel! Bovendien is het nu ook een prima periode om een perfecte outfit te scoren. Alle winkels hangen vol, rekken zijn gevuld, alle collecties zijn binnen.

·         Geeft het je al stress bij de gedachte welke outfit je gaat dragen? Of hoe je jouw make-up gaat aanbrengen?

·         Misschien ga je zelfs niet naar feestjes of probeer je er tussenuit te muizen omdat je niet zeker bent over je uiterlijk?

·         Twijfel je heel erg als je iets past of je er wel mooi mee staat? Of blijf je eindeloos passen zonder met iets nieuws thuis te komen?

Wel dat hoeft helemaal niet! Ik help je om Stralend en zelfzeker de feestdagen tegemoet te gaan!

Ik ben Kristien en ik help vrouwen van 40 jaar en ouder heel graag verder!

Ik begrijp jou! En ik heb goed nieuws voor jou want je kan er iets aan doen en ik help je daar graag mee! Ooit voelde ik mij ook heel onzeker over mijn uiterlijk… Ik heb zelf ook geen perfecte maten en heb daar heel lang mee geworsteld. Ik droeg dan ook heel veel zwart omdat ik dacht dat het mij dan slanker maakte. Ik dacht ook dat ik goed bezig was met mijn korte botjes en gekleurde panty’s maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Door mezelf te verdiepen in het kleur- en stijladvies ontdekte ik dat je er heel mooi kan uitzien door je te kleden in de kleuren en snit die best bij je passen en je make-up aan te passen aan jouw leeftijd. Je hoeft geen ideale maten te hebben om er goed uit te zien.  Ik weet ondertussen van mijn klanten dat als je al die aanpassingen doet je zal stralen én de complimentjes niet zullen uitblijven!

" Onderschat het effect van een bezoek aan 'Stralend Mooi' niet: je wandelt buiten als een ander mens! Weten welke kleuren je flatteren en welke make-up hierbij past, het geeft toch een boost aan je zelfvertrouwen! Kristien wijdde ons in in de 'kleurenwereld' en dat mag je heel letterlijk nemen. Er ging een nieuwe wereld voor ons open! Ook het stijladvies heeft ons een heel andere kijk gegeven op onze manier van kleden. Ik ga met een andere bril shoppen nu ... en dat heeft duidelijk resultaat. Complimentjes blijven niet achter over mijn kledij ... een aanrader!"

Je hoeft geen grootse dingen te doen maar met kleine ingrepen en de nodige truukjes zorgen we ervoor dat dit eindejaar de complimentjes niet zullen uitblijven.

Ik nodig je uit voor een superleuke workshop waardoor je de komende eindejaarsfeesten vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan!

Doe je mee? Schrijf je dan hier in!

Wat gaan we doen?

·         Kleuradvies

·         Stijladvies

·         Feestmake-up advies

·         Shoppen

We gaan samen op zoek naar de perfecte kleur die bij je past en naar die pasvorm van kleding die jouw vrouwelijke vormen meest tot zijn recht doet komen. Bovendien werken we jouw look af met een aangepaste feest make-up waar jij je goed bij voelt!

 

Hoe gaan we dat doen?

KLEURADVIES

We gaan tewerk in kleine groepjes. Eerst gaan we op zoek met welke kleuren je best staat en tot welk seizoenstype je behoort. Dit doen we door het overlopen van een vragenlijst die we samen bespreken. Je wordt ook voor de spiegel gezet en via een quickscan gaan we zien wat jouw kleuren zijn om in te stralen.

STIJLADVIES

Daarna bekijken we welk figuurtype je hebt en welke kledij jouw positieve punten extra in de verf zetten en jouw minzones camoufleert. We gaan op zoek naar de stijl die best bij jou past!

FEESTMAKE-UP

Eens we weten welk figuurtype je heb, welke stijl en kleuren jou best staan leer ik je tips en trics om een naturelle feest make-up toe te passen. Misschien heb je wel wat vermoeidheidstekenen die je wil wegwerken of wat roodheid in jouw huid? Ik leer je stap voor hoe je dit best aanpakt en welke kleuren oogschaduw en foundation best bij jou passen en we zoeken een feestelijke make-up look waarin jij je goed voelt.

 

SHOPPEN

Als we jouw topkleuren kennen en jouw figuurtype en je kent de kneepjes van de make-up goed, gaan we een perfecte outfit shoppen! Je hebt recht op shopping assistentie.

 

Waar?

Papo Mode, Mechelbaan 487, 2580 Putte

 

Wanneer?

Zaterdag 9 november van 10 u tot 16 u.

 

Prijs?

€99 per persoon, outfit is niet inbegrepen in deze prijs. Er bestaat een mogelijkheid om je make-up tasje aan te vullen.

 

Ik wil er heel graag voor zorgen dat jij de komende feestdagen Stralend tegemoet gaat en met de nodige fierheid op jezelf 😊

Ik ben Kristien en ik vind het ontzettend belangrijk dat vrouwen en vooral leeftijdsgenoten zich goed voelen in hun vel en het is mijn missie om te laten zien dat dit met heel kleine aanpassingen kan gebeuren. Je hoeft jezelf hiervoor helemaal geen pijn te doen en het is echt een kleine investering waardoor je jezelf beter gaat voelen!

 

Doe je mee?

Schrijf je dan hier in!

 

View Event →

Sep
17
8:00 PM20:00

De Kracht van Kleur!

kleur kracht.jpg

Laat je onderdompelen in de boeiende wereld van kleuren!

Het is altijd goed om voor jezelf te bepalen wat je wil uitstralen. Kies je voor een combinatie met meer contrast, zodat het wat spannender wordt? Of ga je liever voor meer rust en harmonie in je kleurgebruik?
Beide zijn afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en stijl.
Welke kleurcombinatie zou jij willen uitproberen?

Het gebruik van kleur kan er ook voor zorgen dat je meer zelfzekerheid uitstraalt, of juist wat meer harmonie vindt!

Krijg inzicht in verschillende combinaties en wat kleuren kunnen betekenen voor jouw uitstraling!

Kostprijs: €25 per persoon, inclusief drankje.
Inschrijven kan hier!
Inschrijving is definitief na ontvangst betaling en mag overgeschreven worden op BE23 7512 0727 4791.
Annuleren is niet mogelijk, maar vervanging sturen wel :-)

View Event →
Zomerse moeder-dochter make-up workshop
Aug
7
10:00 AM10:00

Zomerse moeder-dochter make-up workshop

Zomerse make-up workshop voor mama's en hun opgroeiende dochter ! We zorgen voor een natuurlijke look die perfect past bij de jeugdige uitstraling van je opgroeiende dochter en een aangepast kleurenpallet voor de mama.
Stap voor stap nemen we jullie mee op een gezellig, boeiend make-up avontuur.
Voor jonge meisjes vanaf 12 jaar, vergezeld van mama of plusmama
Kostprijs 45€ per koppel
Inschrijven kan hier of GSM 0473 30 29 26

View Event →
Hemelse Wellness Ochtend
Jul
20
10:00 AM10:00

Hemelse Wellness Ochtend

Heb je nood aan verwennerij? Ben je toe aan vakantie maar moet je nog even wachten?
Of ga je niet op vakantie maar je hebt wel nood aan wat ME TIME?
Schrijf je dan in voor onze Hemelse Wellness Ochtend!

We verwennen ons gelaat met onder andere een bubbelend masker en geven onze handen een verwenbeurt met onder andere een zachte scrub. Dit en nog veel meer terwijl we genieten van een overheerlijke en gezonde mocktail! Ideaal om de dag te starten!

Wil je deelnemen? Schrijf je dan hier snel in want er zijn maar 6 stoeltjes vrij.
Deelnemen kost €25 en breng je een vriendin mee betalen jullie elk €20. In de prijs zit het gebruik van alle producten en materialen, een overheerlijke mocktail en heel veel gezelligheid :-)

View Event →
Exclusief shoppen in Barcelona of Milaan
Jun
30
to Jul 1

Exclusief shoppen in Barcelona of Milaan

Wat mag je verwachten van ons 'Exclusief Arangement'?

U bent met minimum 2 personen:

 • Kleurenanalyse

We bekijken eerst tot welke van de 4 basisseizoenen je behoort : lente- zomer-herfst of wintertype en daarna bepalen we het subseizoen. Je krijgt een kleurenpaspoort (met 48 individuele kleurenstalen) met de juiste kleuren die precies bij je passen + een selectie van jouw topkleuren! Make-up advies, advies over juwelen, hoofddeksels en brilkleur komen eveneens aan bod.

 • Stijladvies

Je word eerst opgemeten en we bepalen je lichaamstype. We bekijken waar je lichaam mooi in evenwicht is en waar iets minder, welke punten we moeten verdoezelen of meer kunnen accentueren. Je krijgt een persoonlijk stijlpaspoort en nog heel veel tips en informatie om de juiste kledingstijl, accessoires, schoenen en handtassen te vinden voor jouw type,  je gelaatsvorm word ook bepaald om de juiste (zonne)bril en het juiste kapsel voor jou te bepalen.

 • Garderobeplanning

Is niet opgenomen in dit arrangement maar hiervoor kan je nog steeds met ons een afspraak maken.

Wist je trouwens dat 30% van wat in onze kast hangt niet gedragen wordt? Het is dus is wel heel interessant om je kleerkast door ons te laten sorteren voor of na het shoppen.

We bekijken samen wat er in jouw kast ontbreekt en zien hoe we gemakkelijk een nieuwe outfit kunnen samenstellen.

We bekijken welke outfits je flatteren en hoe je ze onderling kan combineren, nieuwe combinaties maken of wat je best kan wegdoen,

Maar uiteraard beslis jij zelf of je zaken weg doet of niet.

Een garderobeplanning duurt ongeveer 3 uur =€45 (per uur)

 •  En dan gaan we shoppen!

Je kan kiezen tussen Barcelona of Milaan. Vertrek is op zondag of maandag vanuit Brussel of Antwerpen  met 1 overnachting inclusief ontbijt in een 2 persoonskamer in een hotel dichtbij de winkels.

Wij gaan in die 2 dagen 7 uur met jullie shoppen en staan jullie bij met raad en daad voor een nieuwe outfit  en /of accessoires die het beste bij jouw passen.

Is er nog tijd over, kan je die vrij besteden aan leuke dingen.

Schrijf je snel in zodat we snel een afspraak kunnen maken voor het kleur & stijladvies en een datum vastleggen voor het shoppen in Barcelona of Milaan.

De Prijs voor dit “Exclusief Shoppen” is € 975 per persoon vooraf te betalen vooraf op rekeningnummer BE23 7512 0727 4791 van Kristien van de Ven of op rekeningnummer van Linda Goris met vermelding “Exclusief shoppen”. Middag- en avondmaal en dranken tijdens de 2 dagen shopping zijn niet inbegrepen. Vlucht en verblijf word door ons geboekt via het reisbureau om zekerheid te hebben van juiste vertrek en aankomsturen.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

 

 

 

 

 

View Event →
Stralend Mooi Shoppen
Jun
3
9:00 AM09:00

Stralend Mooi Shoppen

Denk je ook wel eens, als je in het pashokje staat, had ik nu maar iemand die me kon helpen met de juiste outfit in de juiste kleur te kiezen? Kon iemand mij maar zeggen welk kledingstuk mij complimentjes oplevert?

Dat kan! Twijfel en onzekerheid behoren voorgoed tot het verleden na kleur- en stijladvies van Kristien en Linda.

Op maandag 3 juni geven wij jou en een vriendin of partner, … kleur- en stijladvies en gaan we op zoek naar jouw mooiste outfit in één van deze drie steden: Leuven, Hasselt of Eindhoven. Jullie beslissen waar we naartoe gaan.

Wat mag je verwachten van Stralend Mooi shoppen:

U bent met minimum 2 personen. U word verwacht om 9 u en we eindigen ongeveer rond 18 u.

 • Kleurenanalyse

  We bekijken eerst tot welke van de 4 basisseizoenen je behoort : lente- zomer-herfst of wintertype en daarna bepalen we het subseizoen. Je krijgt een kleurenpaspoort (met 48 individuele kleurenstalen) met de juiste kleuren die precies bij je passen + een selectie van jouw topkleuren! Make-up advies, advies over juwelen, hoofddeksels en brilkleur komen eveneens aan bod.

 • Stijladvies

  Je word eerst opgemeten en we bepalen je lichaamstype. We bekijken waar je lichaam mooi in evenwicht is en waar iets minder, welke punten we moeten verdoezelen of meer kunnen accentueren. Je krijgt een persoonlijk stijlpaspoort en nog heel veel tips en informatie om de juiste kledingstijl, accessoires, schoenen en handtassen te vinden voor jouw type,  je gelaatsvorm word ook bepaald om de juiste (zonne)bril en het juiste kapsel voor jou te bepalen.

 • Garderobeplanning

  Dit is in optie en behoort niet tot dit evenement. Hiervoor kan nog steeds nadien een afspraak gemaakt worden.

  Wist je trouwens dat 30% van wat in onze kast hangt niet gedragen wordt? Het is dus is wel heel interessant om je kleerkast door ons te laten sorteren voor of na het shoppen.

  We bekijken samen wat er in jouw kast ontbreekt en zien hoe we gemakkelijk een nieuwe outfit kunnen samenstellen.

  We bekijken welke outfits je flatteren en hoe je ze onderling kan combineren, nieuwe combinaties maken of wat je best kan wegdoen,

  Maar uiteraard beslis jij zelf of je zaken weg doet of niet.

  Een garderobeplanning duurt ongeveer 3 uur en kost €45 (per uur).

 • Shoppen

  Na het kleur & stijladvies gaan we shoppen!

  Jij kiest waar… in Leuven, Hasselt of Eindhoven.

  Wij staan je 3 uur bij met raad en daad voor de nieuwe outfit en /of accessoires die het best bij jouw passen.. Duurt het toch iets langer. Of heb je een favoriete stad of winkel waar je graag koopt. Dit is allemaal bespreekbaar.

  De prijs voor dit “Stralend Mooi” shoppen is €425 per persoon. Lunch en dranken in de namiddag, en de nieuwe outfit zijn niet in de prijs inbegrepen.

  Om organisatorische redenen vragen wij te betalen vooraf op rekeningnummer BE23 7512 0727 4791 van Kristien van de Ven of op rekeningnummer van Linda Goris met vermelding “Stralend Mooi shoppen”.

  Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

   

View Event →