Mondkapjes, afstand nemen, ... maar wat met immuniteit?

Aloe en Toulouse.jpg

Iets waar ik mij de laatste weken erg lastig om maak in heel deze crisis waarin we zitten, is dat het steeds gaat hoe we ons van buitenaf kunnen beschermen tegen het virus maar NOOIT over hoe we ons kunnen wapenen vanuit de binnenkant... zoals je immuniteit boosten bijvoorbeeld.

Het is zowiezo belangrijk om regelmatig te gaan wandelen in het bos of in het groen en frisse lucht op te snuiven. Dat heeft niets met dit virus te maken, wandelen in de natuur is voor alles goed, ook om je beter te voelen in je vel. Ook een positieve mindset draagt bij tot een betere immuniteit, een goede nachtrust, een evenwichtige en gezonde voeding, ... allemaal zaken die bijdragen om jezelf te versterken vanuit de binnenkant.

Wat ik al jaren doe (en ik ga niet zeggen dat je dan nooit meer ziek wordt als je dit ook zou doen, maar het helpt wel mijn immuniteit op te bouwen en te verstevigen) is Aloe Vera drinken. Ik ben zelf 3 maanden na de bevalling van mijn oudste zoon, nu 18 jaar geleden, gediagnostiseerd als chronisch ziek in mijn darmen. Een ongeneeslijke ziekte, een diagnose die je als jonge vrouw zeker niet wil horen! Sindsdien heb ik heel anders leren omgaan met heel wat dingen zoals stress, voldoende rust nemen, aangepaste voeding, ... maar ik ben ook op zoek gegaan naar natuurlijke middelen die mij van binnenuit konden ondersteunen. Zo ben ik 5 jaar geleden begonnen met Aloe Vera te drinken!

Waarom ALoe Vera ?
De plant Aloë Vera Barbadensis Miller is een hele oude maar welbekende medicinale plant, een vitaminen en antioxidanten bom die voor iedereen een heilzame invloed en werking kan hebben.
Deze lelieachtige bevat een 2oo-tal ingrediënten met een wetenschappelijk bewezen werking.
Miljoenen mensen over de hele wereld drinken al de pure aloë vera gel die zich binnenin het blad bevindt.
Deze wonderbaarlijke plant biedt veel voordelen en die wil ik je even meegeven.

Pluspunten en voordelen:
1. Aloë Vera sap bouwt je weerstand en immuniteit op, verbetert je metabolisme door werking op bloedvaatjes en capillairen; dus je wordt veel minder ziek en krijgt meer energie.
2. Aloë Vera sap is een antioxidantenbom, ontgift het bloed, is antibacterieel en heeft een anti-schimmelwerking, het gaat ontstekingen tegen.
3. Het sap zorgt voor een gezonde spijsvertering en darmtransit, werkt als een interne reiniging en is regulator van oa de bloedsuikerspiegel, werkt ontgiftend voor het lichaam.
4.Het sap is een bron van mineralen en vitaminen, werkt preventief tegen veroudering en ziektes als gevolg van onze welvaartmaatschappij. Het is een ideale aanvulling op een gezonde voeding.
5. Aloe Vera zorgt voor een gezonde celgroei, Acemannnan behoort tot de muccopolysacchariden en wordt in de lichaamscellen opgeslagen, zorgt voor het transport van voedingsstoffen en vitale stoffen in de cellen.
6. Merkelijke verbetering van de darmflora, gaat verzuring tegen, is een natuurlijk probiotica en reguleert de darmflora.
7. Aloë Vera geeft een mooiere huid/haar/nagels.
8. Super smoothie, ideaal voor jong en oud, voor kinderen en voor dieren, positieve invloed bij depressie, beter slapen en beter functioneren op een natuurlijke manier.

Gebruiksaanwijzing:
Elk individu is anders en iedereen heeft een andere behoefte aan de hoeveelheid. Het gebruik wordt zowiezo individueel opgebouwd en de dosering aangepast aan jouw noden.
Aloe Vera is een plantensap. Het helpt je heel goed met je gezondheid maar het duurt ook even vooraleer je iets van het gebruik voelt. Het is niet omdat je enkele dagen Aloe drinkt, dat je dit gaat voelen. Het gebruik wordt meestal aangeraden in drie maanden kuren, maar ik neem het voortdurend.

We hebben meerdere soorten drinking gel. Elke aloe vera drinking gel heeft zijn specifieke werking:
• Freedom voor soepele spieren en gewrichten,
• Honey voor weerstand en allergie
• Sivera voor het hart en bloedvatenstelsel
• Peach voor diabetici
• Immune plus om de immuniteit een boost te geven

Heb je interesse om het zelf eens te proberen? Neem gerust contact met me op voor meer info. Ik wil je ook altijd een testflesje bezorgen om de smaak te leren kennen :-)