“… was zeer aangenaam”

" De Kleuranalyse bij Stralend Mooi was zeer aangenaam.  We werden hartelijk ontvangen door Kristien en kregen uitgebreid uitleg over hoe ze tewerk gaat. Daarna konden mijn vriendin en ik (we kwamen als duo, wat heel gezellig was) aan den lijve ondervinden welke kleuren het meest flatterend stonden. We kregen allerlei tips en een duidelijk en overzichtelijk kleurenpaspoort mee naar huis. De voor en na foto die enkele dagen later in onze mailbox belandde maakte het af. Het was een fijne namiddag. Onze Stijlanalyse is alvast geboekt. :-) "

Ann K. - Berlaar  

“Onderschat het effect van een bezoek aan Stralend Mooi niet!”

"Onderschat het effect van een bezoek aan 'Stralend Mooi' niet: je wandelt buiten als een ander mens! Weten welke kleuren je flatteren en welke make-up hierbij past, het geeft toch een boost aan je zelfvertrouwen en voor je 't weet ben je aan iedereen die het wil horen aan het verkondigen hoe interessant een kleurenanalyse wel is en voer je promo. Zoals ik nu even met veel plezier doe ;-)"

Katleen L- Landen

“You’ll never get a second chance to make a first impression”

“Complimentjes blijven niet achter over mijn kledij”

"Een gezellige namiddag was het, en zo leerrijk! Ongelooflijk hoe sommige kleuren je gezicht doen stralen en andere kleuren precies afketsen. Kristien wijdde ons in in de 'kleurenwereld' en dat mag je heel letterlijk nemen. Er ging een nieuwe wereld voor ons open! Ik ga met een andere kijk shoppen nu ... en dat heeft duidelijk resultaat. Complimentjes blijven niet achter over mijn kledij ... een aanrader!"
 

Isabel V.-Duffel

“Wat een mooi cadeau!”

Kristien heeft een passie voor kleur en stijl en straalt dit ook uit. Ze geeft professioneel advies over wat bij jou past. Een vernieuwde uitstraling zorgt voor meer zichtbaarheid en zelfvertrouwen, wat een mooi cadeau!

Veerle VdH-Grobbendonk

“Kleine veranderingen met een groot effect”

Sinds ik de kleuranalyse volgde bij Kristien, heb ik mijn kast aangevuld met enkele sjaaltjes die helemaal mijn kleur zijn...kleine veranderingen met groots effect!
Ik kreeg ook de gelegenheid om de aloe vera oogcreme uit te testen en ik geef toe... het was een zeer aangenaam product met zichtbaar resultaat. Dank je wel voor de goede raad Kristien!

Veerle VH-Nijlen

“Bedankt voor alles Kristien”

Kristien is een heel sympathieke, professionele en gedreven dame die je bijstaat met zeer praktisch advies op maat van je eigen noden, gevoeligheden en intoleranties. Na een hele gezellige en toffe make up workshop te hebben gevolgd bij Kristien, mocht ik twee weken de Beauty diamonds in a box en de Aloe Vera Special Care Box testen. Zeer kwaliteitsvolle producten die een weldaad zijn voor je huid. Mijn oudste dochter is met haar atopische en gevoelige acnéhuid zeer gebaat met de Special Care Box, net zoals de rest van ons gezin. De box vervangt een halve huisapotheek aan producten, zo praktisch en goedkoop! Ook kocht ik bij Kristien een prachtig sjaaltje. Ook als kleurenconsulente weet Kristien je als geen ander met raad en daad bij te staan!

Joyce H. - Berlaar

Zorg goed voor jezelf en straal! Ongeacht jouw leeftijd…