Ik ben Kristien Van de Ven en het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen en vooral leeftijdsgenoten te helpen zowel op uiterlijk vlak als aan de binnenkant. We kunnen er niet om heen… we staan voor de spiegel en blijven er geen 20 jaar jong uit zien…. Ons energieniveau daalt naargelang we ouder worden. Onze huid verslapt, we krijgen rimpels en grijze haren, ons figuur verandert, we hebben het heel druk waardoor we onvoldoende tijd hebben om goed voor onszelf te zorgen… En begrijp me niet verkeerd… je bent mooi zoals je bent maar ik help je graag verder om met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan in jouw veranderend lichaam.

Ik heb zelf ook niet de perfecte maten en ben geen fotomodel maar dat wil niet zeggen dat je je niet mag verzorgen en er jong en vitaal uit mag zien! Ik help jou graag verder om jezelf beter te voelen in je vel! Het is niet omdat we 40 plus zijn dat we niet meer vitaal en aantrekkelijk kunnen zijn. Met gepersonaliseerd kleur- en stijladvies, degelijke en kwalitatieve producten wil ik jou helpen en garandeer ik je dat de complimentjes zullen binnen stromen.

Als we onze kleding, haarkleur en make-up afstemmen op onze leeftijd kunnen we er zeer klassevol uitzien. Het is een kwestie van alles aan te passen. Ik zie dat veel leeftijdsgenoten het hier moeilijk mee hebben en vandaar uit geef ik jou graag advies in wederzijds respect voor elkaar. Volgens mijn klanten kan ik mensen direct op hun gemak stellen. Ik help anderen graag verder en wordt helemaal gelukkig om anderen in de watten te leggen. Ik kan goed luisteren en ga steeds met jou op zoek naar de beste oplossing. Het is voor mij belangrijk dat de persoon tegenover mij zich goed voelt na een bezoek aan Stralend Mooi.

Hoe het allemaal is begonnen…

Ik ben Kristien Van de Ven, net 50 jaar geworden, ben gelukkig getrouwd en heb twee kinderen van 16 en 13 jaar: een jongen en een meisje.

Mijn situatie was dat  ik alles bij elkaar 21 jaar lang in een non profit organisatie heb gewerkt waar ik het grootste deel van mijn loopbaan langdurig laaggeschoolde werklozen begeleidde op de werkvloer om ze terug sterker te maken voor de arbeidsmarkt.

Elke dag kwam ik stik kapot thuis, helemaal leeg, zonder energie... Ik wist ook niet beter… dacht dat het zo hoorde. Zo ging het dag in dag uit jaar in jaar uit …

Het zal je dan ook niet verbazen als ik je vertel dat ik in januari 2012 volledig ben gecrasht. 3 jaar heb ik thuis gezeten in een zware burn-out. Maar ik bleef niet bij de pakken zitten, volgde mijn hart, schreef mij in de academie textielkunst en schoolde mij om tot kleur- en stijlconsulente. Ik ontmoette heel wat nieuwe en leuke mensen die mij heel goed hebben geholpen in een voor mij zeer zware periode.

Een hele nieuwe wereld ging voor mij open. Ik werkte hard maar dat voelde niet aan als werken, integendeel het gaf mij energie. Dat gevoel kende ik totaal niet! Ik was/ben nog steeds met mensen bezig maar op een compleet andere en leuke manier! Het maakt mij helemaal gelukkig als ik anderen kan helpen. Ben jij gelukkig met wat ik voor jou doe dan maakt mij dat ook ontzettend blij.

Stapje voor stapje ging ik vooruit en in december 2014 startte ik mijn eigen zaak in bijberoep “Stralend Mooi”. En genieten doe ik van dit werk :-).

Naast kleur-en stijladvies stel ik ook elk seizoen een leuke collectie sjaals samen omdat accessoires een outfit helemaal afmaken. De sjaals die je bij Stralend Mooi vindt bestaan uit natuurlijke vezels zoals wol, zijde, katoen, bamboe,…

Sinds september 2015 werk ik ook samen met de kwalitatief hoogstaande Duitse firma LR Health and Beauty. Het aanbod van LR past volledig in het geheel van Stralend Mooi en biedt alles om jezelf van binnen en van buiten uit te verzorgen! Ondertussen groeit mijn zaak zo dat ik ook nieuwe collega’s opleid die net zoals ik met de firma LR willen samen werken.

Eveneens heb ik nog heel wat bijscholingen gevolgd zoals basis visagie en heb ik mij, gezien mijn eigen gezondheidsissues, verdiept in gezondheidsthema’s en voedingssupplementen.

Het is mijn passie om jou de middelen en kennis door te geven om er jong en vitaal uit te zien en vooral om je goed te voelen in jouw vel!