Back to All Events

Exclusief shoppen in Barcelona of Milaan


Wat mag je verwachten van ons 'Exclusief Arangement'?

U bent met minimum 2 personen:

  • Kleurenanalyse

We bekijken eerst tot welke van de 4 basisseizoenen je behoort : lente- zomer-herfst of wintertype en daarna bepalen we het subseizoen. Je krijgt een kleurenpaspoort (met 48 individuele kleurenstalen) met de juiste kleuren die precies bij je passen + een selectie van jouw topkleuren! Make-up advies, advies over juwelen, hoofddeksels en brilkleur komen eveneens aan bod.

  • Stijladvies

Je word eerst opgemeten en we bepalen je lichaamstype. We bekijken waar je lichaam mooi in evenwicht is en waar iets minder, welke punten we moeten verdoezelen of meer kunnen accentueren. Je krijgt een persoonlijk stijlpaspoort en nog heel veel tips en informatie om de juiste kledingstijl, accessoires, schoenen en handtassen te vinden voor jouw type,  je gelaatsvorm word ook bepaald om de juiste (zonne)bril en het juiste kapsel voor jou te bepalen.

  • Garderobeplanning

Is niet opgenomen in dit arrangement maar hiervoor kan je nog steeds met ons een afspraak maken.

Wist je trouwens dat 30% van wat in onze kast hangt niet gedragen wordt? Het is dus is wel heel interessant om je kleerkast door ons te laten sorteren voor of na het shoppen.

We bekijken samen wat er in jouw kast ontbreekt en zien hoe we gemakkelijk een nieuwe outfit kunnen samenstellen.

We bekijken welke outfits je flatteren en hoe je ze onderling kan combineren, nieuwe combinaties maken of wat je best kan wegdoen,

Maar uiteraard beslis jij zelf of je zaken weg doet of niet.

Een garderobeplanning duurt ongeveer 3 uur =€45 (per uur)

  •  En dan gaan we shoppen!

Je kan kiezen tussen Barcelona of Milaan. Vertrek is op zondag of maandag vanuit Brussel of Antwerpen  met 1 overnachting inclusief ontbijt in een 2 persoonskamer in een hotel dichtbij de winkels.

Wij gaan in die 2 dagen 7 uur met jullie shoppen en staan jullie bij met raad en daad voor een nieuwe outfit  en /of accessoires die het beste bij jouw passen.

Is er nog tijd over, kan je die vrij besteden aan leuke dingen.

Schrijf je snel in zodat we snel een afspraak kunnen maken voor het kleur & stijladvies en een datum vastleggen voor het shoppen in Barcelona of Milaan.

De Prijs voor dit “Exclusief Shoppen” is € 975 per persoon vooraf te betalen vooraf op rekeningnummer BE23 7512 0727 4791 van Kristien van de Ven of op rekeningnummer van Linda Goris met vermelding “Exclusief shoppen”. Middag- en avondmaal en dranken tijdens de 2 dagen shopping zijn niet inbegrepen. Vlucht en verblijf word door ons geboekt via het reisbureau om zekerheid te hebben van juiste vertrek en aankomsturen.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

 

 

 

 

 

Earlier Event: June 3
Stralend Mooi Shoppen
Later Event: July 20
Hemelse Wellness Ochtend