Back to All Events

Stralend Mooi Shoppen

Denk je ook wel eens, als je in het pashokje staat, had ik nu maar iemand die me kon helpen met de juiste outfit in de juiste kleur te kiezen? Kon iemand mij maar zeggen welk kledingstuk mij complimentjes oplevert?

Dat kan! Twijfel en onzekerheid behoren voorgoed tot het verleden na kleur- en stijladvies van Kristien en Linda.

Op maandag 3 juni geven wij jou en een vriendin of partner, … kleur- en stijladvies en gaan we op zoek naar jouw mooiste outfit in één van deze drie steden: Leuven, Hasselt of Eindhoven. Jullie beslissen waar we naartoe gaan.

Wat mag je verwachten van Stralend Mooi shoppen:

U bent met minimum 2 personen. U word verwacht om 9 u en we eindigen ongeveer rond 18 u.

 • Kleurenanalyse

  We bekijken eerst tot welke van de 4 basisseizoenen je behoort : lente- zomer-herfst of wintertype en daarna bepalen we het subseizoen. Je krijgt een kleurenpaspoort (met 48 individuele kleurenstalen) met de juiste kleuren die precies bij je passen + een selectie van jouw topkleuren! Make-up advies, advies over juwelen, hoofddeksels en brilkleur komen eveneens aan bod.

 • Stijladvies

  Je word eerst opgemeten en we bepalen je lichaamstype. We bekijken waar je lichaam mooi in evenwicht is en waar iets minder, welke punten we moeten verdoezelen of meer kunnen accentueren. Je krijgt een persoonlijk stijlpaspoort en nog heel veel tips en informatie om de juiste kledingstijl, accessoires, schoenen en handtassen te vinden voor jouw type,  je gelaatsvorm word ook bepaald om de juiste (zonne)bril en het juiste kapsel voor jou te bepalen.

 • Garderobeplanning

  Dit is in optie en behoort niet tot dit evenement. Hiervoor kan nog steeds nadien een afspraak gemaakt worden.

  Wist je trouwens dat 30% van wat in onze kast hangt niet gedragen wordt? Het is dus is wel heel interessant om je kleerkast door ons te laten sorteren voor of na het shoppen.

  We bekijken samen wat er in jouw kast ontbreekt en zien hoe we gemakkelijk een nieuwe outfit kunnen samenstellen.

  We bekijken welke outfits je flatteren en hoe je ze onderling kan combineren, nieuwe combinaties maken of wat je best kan wegdoen,

  Maar uiteraard beslis jij zelf of je zaken weg doet of niet.

  Een garderobeplanning duurt ongeveer 3 uur en kost €45 (per uur).

 • Shoppen

  Na het kleur & stijladvies gaan we shoppen!

  Jij kiest waar… in Leuven, Hasselt of Eindhoven.

  Wij staan je 3 uur bij met raad en daad voor de nieuwe outfit en /of accessoires die het best bij jouw passen.. Duurt het toch iets langer. Of heb je een favoriete stad of winkel waar je graag koopt. Dit is allemaal bespreekbaar.

  De prijs voor dit “Stralend Mooi” shoppen is €425 per persoon. Lunch en dranken in de namiddag, en de nieuwe outfit zijn niet in de prijs inbegrepen.

  Om organisatorische redenen vragen wij te betalen vooraf op rekeningnummer BE23 7512 0727 4791 van Kristien van de Ven of op rekeningnummer van Linda Goris met vermelding “Stralend Mooi shoppen”.

  Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!