Back to All Events

Stralend Mooi de feestdagen tegemoet!

feestmode.jpg

Voel jij ook al de herfst in de lucht? Als je de winkels binnenstapt, komt de herfst je tegemoet! Alle boetiekjes hangen vol met de nieuwe herfst- en wintercollectie. Heel mooie kleuren en stoffen zijn er voor dit najaar! In tegenstelling tot andere jaren hangt er nu echt veel kleur in de rekken. Zoals okergeel bijvoorbeeld. Als ik dan op vooronderzoek ga, zie ik al die dames kledij in deze kleur passen, maar okergeel is echt geen gemakkelijke kleur. Lang niet alle vrouwen staan mooi met okergeel!

Nu … eens de herfstcollectie in de winkels hangt, duurt het niet lang meer of het is al Kerst 😊.  Misschien vind je het overdreven van mij om daar al over na te denken, maar als je er zeker van wil zijn dat je de perfecte outfit hebt tegen de eindejaarsperiode, is het in de komende weken echt wel de perfecte timing om op shopping tocht te gaan! Zoals je zelf ook wel weet gaat de tijd heel snel! Bovendien is het nu ook een prima periode om een perfecte outfit te scoren. Alle winkels hangen vol, rekken zijn gevuld, alle collecties zijn binnen.

·         Geeft het je al stress bij de gedachte welke outfit je gaat dragen? Of hoe je jouw make-up gaat aanbrengen?

·         Misschien ga je zelfs niet naar feestjes of probeer je er tussenuit te muizen omdat je niet zeker bent over je uiterlijk?

·         Twijfel je heel erg als je iets past of je er wel mooi mee staat? Of blijf je eindeloos passen zonder met iets nieuws thuis te komen?

Wel dat hoeft helemaal niet! Ik help je om Stralend en zelfzeker de feestdagen tegemoet te gaan!

Ik ben Kristien en ik help vrouwen van 40 jaar en ouder heel graag verder!

Ik begrijp jou! En ik heb goed nieuws voor jou want je kan er iets aan doen en ik help je daar graag mee! Ooit voelde ik mij ook heel onzeker over mijn uiterlijk… Ik heb zelf ook geen perfecte maten en heb daar heel lang mee geworsteld. Ik droeg dan ook heel veel zwart omdat ik dacht dat het mij dan slanker maakte. Ik dacht ook dat ik goed bezig was met mijn korte botjes en gekleurde panty’s maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Door mezelf te verdiepen in het kleur- en stijladvies ontdekte ik dat je er heel mooi kan uitzien door je te kleden in de kleuren en snit die best bij je passen en je make-up aan te passen aan jouw leeftijd. Je hoeft geen ideale maten te hebben om er goed uit te zien.  Ik weet ondertussen van mijn klanten dat als je al die aanpassingen doet je zal stralen én de complimentjes niet zullen uitblijven!

" Onderschat het effect van een bezoek aan 'Stralend Mooi' niet: je wandelt buiten als een ander mens! Weten welke kleuren je flatteren en welke make-up hierbij past, het geeft toch een boost aan je zelfvertrouwen! Kristien wijdde ons in in de 'kleurenwereld' en dat mag je heel letterlijk nemen. Er ging een nieuwe wereld voor ons open! Ook het stijladvies heeft ons een heel andere kijk gegeven op onze manier van kleden. Ik ga met een andere bril shoppen nu ... en dat heeft duidelijk resultaat. Complimentjes blijven niet achter over mijn kledij ... een aanrader!"

Je hoeft geen grootse dingen te doen maar met kleine ingrepen en de nodige truukjes zorgen we ervoor dat dit eindejaar de complimentjes niet zullen uitblijven.

Ik nodig je uit voor een superleuke workshop waardoor je de komende eindejaarsfeesten vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan!

Doe je mee? Schrijf je dan hier in!

Wat gaan we doen?

·         Kleuradvies

·         Stijladvies

·         Feestmake-up advies

·         Shoppen

We gaan samen op zoek naar de perfecte kleur die bij je past en naar die pasvorm van kleding die jouw vrouwelijke vormen meest tot zijn recht doet komen. Bovendien werken we jouw look af met een aangepaste feest make-up waar jij je goed bij voelt!

 

Hoe gaan we dat doen?

KLEURADVIES

We gaan tewerk in kleine groepjes. Eerst gaan we op zoek met welke kleuren je best staat en tot welk seizoenstype je behoort. Dit doen we door het overlopen van een vragenlijst die we samen bespreken. Je wordt ook voor de spiegel gezet en via een quickscan gaan we zien wat jouw kleuren zijn om in te stralen.

STIJLADVIES

Daarna bekijken we welk figuurtype je hebt en welke kledij jouw positieve punten extra in de verf zetten en jouw minzones camoufleert. We gaan op zoek naar de stijl die best bij jou past!

FEESTMAKE-UP

Eens we weten welk figuurtype je heb, welke stijl en kleuren jou best staan leer ik je tips en trics om een naturelle feest make-up toe te passen. Misschien heb je wel wat vermoeidheidstekenen die je wil wegwerken of wat roodheid in jouw huid? Ik leer je stap voor hoe je dit best aanpakt en welke kleuren oogschaduw en foundation best bij jou passen en we zoeken een feestelijke make-up look waarin jij je goed voelt.

 

SHOPPEN

Als we jouw topkleuren kennen en jouw figuurtype en je kent de kneepjes van de make-up goed, gaan we een perfecte outfit shoppen! Je hebt recht op shopping assistentie.

 

Waar?

Papo Mode, Mechelbaan 487, 2580 Putte

 

Wanneer?

Zaterdag 9 november van 10 u tot 16 u.

 

Prijs?

€99 per persoon, outfit is niet inbegrepen in deze prijs. Er bestaat een mogelijkheid om je make-up tasje aan te vullen.

 

Ik wil er heel graag voor zorgen dat jij de komende feestdagen Stralend tegemoet gaat en met de nodige fierheid op jezelf 😊

Ik ben Kristien en ik vind het ontzettend belangrijk dat vrouwen en vooral leeftijdsgenoten zich goed voelen in hun vel en het is mijn missie om te laten zien dat dit met heel kleine aanpassingen kan gebeuren. Je hoeft jezelf hiervoor helemaal geen pijn te doen en het is echt een kleine investering waardoor je jezelf beter gaat voelen!

 

Doe je mee?

Schrijf je dan hier in!

 

Earlier Event: October 19
Sfeerdag Stralend Mooi