Een goede gezondheid is essentieel om je stralend mooi en vitaal te voelen.

Heb jij ook wel eens last van fysieke klachten? Naarmate we wat ouder worden, krijgen we er meer en meer mee te maken: hoge bloeddruk, hoge cholesterol, reuma, migraine, ….

Hoe langer ik met Stralend Mooi bezig ben hoe meer mensen die ik ontmoet met chronische aandoeningen, pijnen, stress, … Je hoeft maar een babbeltje met iemand te maken en er komen heel wat verhalen hierover naar boven.

Zelf heb ik ook al een hele weg afgelegd naar een bewuster en gezonder leven. Mijn gezondheid is er sterk op verbeterd sinds ik Aloe Vera sap drink in combinatie met natuurlijke supplementen. Over de geneeskrachtige werking van de Aloe Vera plant zijn al heel wat onderzoeken gebeurd. Hierbij alvast wetenschappelijk artikel hierover.

Heb je hierover een specifieke vraag die jou aanbelangt? Ik help je graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.

Drinking gels.jpg

Prijzen

Individueel consult
€35

Info sessie
Afhankelijk van de duurtijd en het aantal deelnemers.

Six thousand years of medicinal history can’t be wrong. What the pharmaceutical industry doesn’t want you to know, yet was common knowledge during Cleopatra’s time.

De afgelopen jaren volgde ik al enkele malen een seminarie van Dokter Michael Peuser, specialist en onderzoeker naar de werking van de Aloe Vera plant en hoe deze plant onze gezondheid ten goede komt. Daarnaast volgde ik ook een dagseminarie bij Dokter Delbé, een orthomoleculair arts, die gezondheid vanuit een holistische visie benaderd. Naar aanleiding van deze opleidingen geef ik ook info avonden aan groepen over de helende werking van de Aloe Vera plant. Wil je graag zo’n infosessie organiseren? Neem dan contact met me op.

Reviews

“Succesvol afgevallen”

“Dankzij de Body Mission ben ik gemakkelijk en succesvol afgevallen! Het is een heel gemakkelijk en gevarieerd programma ideaal te combineren met mijn druk leven. Ik ben heel blij dat Kristien mij dit heeft leren kennen want dankzij de Figu Activ producten ben ik 8 kg vermagerd”

— V.S.

“..sportprestaties verbeteren”

“Sinds ik de Mind Master neem tijdens mijn fietstochten met de koersfiets zijn mijn prestaties aanzienlijk verbeterd.”

— K.d.P.

“Minder spierpijn”

“Sinds ik de Aloe Vera drinkgel Freedom drink heb ik veel minder last van mijn rug en gewrichten. Met periodes kon ik bijna niet meer bewegen en danzij de drinkingel is mijn levenskwaliteit er op verbeterd”.

— L.K.


Gallery